Termeni şi condiţii abonare newsletter

Newsletter-ul UNIMAT (denumit în continuare: SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de S.C. UNIMAT S.R.L. (denumit în continuare FURNIZOR sau OWNER) utilizatorilor (denumit în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) site-ului http://www.unimat.ro/ (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni şi condiţii.

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (email) livrat regulat de către furnizor, utilizatorilor abonaţi, care îşi dau acordul în mod expres si neechivoc, cu privire la termenii şi condiţiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odată abonat, utilizatorul îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni şi condiţii.

Termenul „utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si persoanele juridice care se abonează la newsletter-ul Unimat, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni şi condiţii” sunt folosiţi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Aceşti Termeni şi Condiţii sunt stocaţi de către S.C. UNIMAT S.R.L. şi sunt accesibili pe Site, în limba română. Termenii şi condiţiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbaţi în orice moment de către proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul http://www.unimat.ro.

Administratorul îşi rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislaţia în vigoare.

Înregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonaţi la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizaţi datele personale cerute în formular. Datele personale necesare sunt: nume, prenume şi adresa de email. Adiţional pot fi cerute date suplimentare, cu condiţia ca utilizatorul să-şi dea acordul în mod expres şi neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului de abonare, pe adresa de email introdusă veţi primi un mail de confirmare a abonării la newsletter. Doar după confirmarea abonării la newsletter, înregistrarea dumneavoastră va fi luată în considerare.
Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.

Condiţii de utilizare

Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). Pentru a asigura o bună livrare a newsletter-elor trimise de către furnizor utilizatorul trebuie să introducă adresa de email office@unimat.ro în agenda de contacte (Address Book). Totodată, în cazul în care emailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.
Nu este permisa sub nicio formă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal

Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, vă daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.
Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu
politica de confidenţialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

Responsabilitate

Furnizorul nu oferă niciun fel de garanţie asupra conţinutului furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie ca serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte şi/sau de încredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Politica anti spam

UNIMAT nu tolerează mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preîntâmpina abonările false sau automate la newsletter, folosim sistemul CONFIRMED OPT IN. În acest fel abonarea la fiecare newsletter se face doar după confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodată, furnizorul garantează că din momentul dezabonarii, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).
Toate newsletterele trimise de furnizor sunt semnate folosind tehnologii gen: DKIM şi/sau Yahoo Domain Keys, pentru a atesta provenienţa lor. În plus, fiecare server folosit de către furnizor pentru a livra email-urile personalizate foloseşte SPF (Sender Policy Framework), tehnologie care asigură apartenenţa adreselor IP.

Încetarea furnizării serviciului

Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.
UNIMAT îşi rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor

Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care S.C. UNIMAT S.R.L. este înregistrată.

Date de Contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta la:

Adresă:
Str. Mihai Viteazu, Nr.2B, loc. Selimbar, jud. Sibiu

Telefon:
+40 269/560.216

Email:
office@unimat.ro

Clauze finale

Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.
Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către
UNIMAT, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, UNIMAT va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.